当前位置:首页  热点观察

热点观察

济州航空飞首尔单程机票 $100 起

2021-04-15 05:03:16

韩国多人去定多人去? 可能都係啦,但韩国嘅平机票都唔输畀架啦,家阵佢哋有间 LCC 都有推出优惠,睇个样票价都唔会贵过快运去边架啦,不如望吓咩嚟。




话说济州航空都有飞,仲要唔係去济州,而係去首尔架,睇过吓票价,如果你搵到最平嘅机票回来首尔,唔买行李只係约 $870 连税,同埋时间都好适合玩到尽嘅人,去程係 0130 出发嘅 red eye flight,到当地只係 0555,而回程就係 2125 出发,返到就 0030 啦,可能会 miss 咗尾班车要焗坐的士同 N 车,不过咁嘅票价同时间都係唔错嘅。

 

版权声明:转载此文是出于传递更多信息之目的。若有来源标注错误或侵犯了您的合法权益,请作者持权属证明与本网联系,我们将及时更正、删除,谢谢您的支持与理解。