当前位置:首页  热点观察

热点观察

必抢!$1500 有找买 LTE 版 Apple Watch!三星 Note9 劈价 $1900

2021-04-12 07:15:57

不知不觉间又到农曆新年,有无打算趁住新一年换新机呢?如果有,就要特别留意 ePrice 同大家分享的大舖 / 网络商优惠。版主留意到,csl. 即日起进行限时优惠,精选货品低至 5 折,当中比较抵玩的,应该是 $1500 有找买到 LTE 版 Apple Watch,而三星 Galaxy Note9 亦劈价 $1900。想知点入手,睇下文啦!



今期 csl. 同滙丰合作推信用卡优惠,由即日起至 3 月 31 日,只要凭滙丰信用卡到 csl. 专门店买机,就可以享有优惠,当中包括 iPhone XS / XS Max、Samsung Galaxy Note9、Apple Watch 3 LTE 版、iPad Pro 等等,因为减价实在太多,我都唔逐部提,只係分享下我觉得抵玩嘅,係 Apple Watch Sereies 3 LTE 版 (38mm),HSBC 尊尚价只需 $1499。

不过有趣的是,以往比较多是大舖同银行推净机优惠,而家 csl. 似乎想食埋大舖果浸,你又支唔支持呢?
  至于其他,就望图啦:
▲ iPhone XS / XS Max 其实减得果 $800,唔算抵,forget it。


▲ Note9 比起大舖便宜多 $700,不过要用 Samsung Pay 同指定滙丰信用卡。


▲ Apple Watch 3 LTE 版只需 $1499。


▲ iPad Pro 同 MacBook 都有少少优惠,但都係唔多。






详情可按这里了解更多

版权声明:转载此文是出于传递更多信息之目的。若有来源标注错误或侵犯了您的合法权益,请作者持权属证明与本网联系,我们将及时更正、删除,谢谢您的支持与理解。