当前位置:首页  热点观察

热点观察

网络商争住清 iPhone XR!csl. 净机劈价斗 SmarTone

2021-05-16 21:06:27

早两日版主就提到,SmarTone 突然出招将 iPhone XR 劈价,虽然好多网友又话「垃圾」、又话唔抵,但最后截至今早来看,256GB 已经全部卖光了,只剩下 64GB 版本,唔知係根本无人要,抑或呢个版本太多货。今日起至到 3 月 31 日,轮到 csl. 出招劈价,但会唔会吸引得过 SmarTone 呢?



某程度上,你可以话 csl. 减得仲少过 SmarTone,因为睇返 SmarTone,64GB 係减 $800,而 256GB 係减 $1000。但睇返 csl.,64GB 只係减果 $700,而 256GB 亦只係减 $800,而且仲要凭指定信用卡去 csl. / 1010 门市购买签账先至有优惠价,256GB 都仲可以话係 SmarTone 买唔到机第二个选择,但 64GB SmarTone 今日都仲有卖,似乎无理由用贵 $100 的价钱去 csl. 入手,除非......


  csl. 买 iPhone XR,有 3 样嘢係 SmarTone 畀唔到:
(1) 唔係净止黄、粉、蓝三种颜色,所有颜色都会有优惠价。
(2) csl. 连 128GB 都有优惠,但 SmarTone 就只有 64GB 同 256GB 做优惠,选择上 csl. 相对会多点。
(3) 买机仲会送 200 Club 积分。

P.S. SmarTone iPhone XR 优惠去到今日就完结,如果今日唔买,之后想买 64GB 的网友,就只能贵 $100 去 csl. 买。

版权声明:转载此文是出于传递更多信息之目的。若有来源标注错误或侵犯了您的合法权益,请作者持权属证明与本网联系,我们将及时更正、删除,谢谢您的支持与理解。