当前位置:首页  热点观察

热点观察

KFC 超值桶饭套餐 $25 起

2021-06-08 13:50:28

如果麦记係整炸鸡同鸡翼嘅,咁 K 记应该係讲紧葡挞同埋佢哋嘅桶饭,根本就係平嘅价钱都有得饱肚兼唔太热气,家阵经济都麻麻地,所以呢个套餐应该帮到唔少人度过一餐又一餐嘅,讲紧嘅係 KFC 超值桶饭套餐。

食起 KFC 超值桶饭款款都啖啖肉,配埋汽水都只係 $25 起咋!够哂大件夹抵食,只要 11点后去 KFC就食到,包括以下呢四款饭。

🍚鸡扒辣汁蘑菇桶饭餐
🍚肉丸鸡皇桶饭餐
🍚鸳鸯双式鸡桶饭餐
🍚鸡扒拼厚餐肉桶饭餐

用埋 KFC 手机 App 预先点餐,到店即取兼享满 $70 即减 $7 优惠!超值桶饭系列只限上午11后供应,适用于全线餐厅 (金马伦道、山东街、沙田马场、海运大厦、奥海城、Megabox、东广场、彩云商场、APM、海富中心、有余贸易中心、波斯富街、赤柱广场、大球场及亚洲国际博览馆分店除外)

版权声明:转载此文是出于传递更多信息之目的。若有来源标注错误或侵犯了您的合法权益,请作者持权属证明与本网联系,我们将及时更正、删除,谢谢您的支持与理解。